U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Intercomsysteem

Comfort, veiligheid en privacy staan tegenwoordig hoog op ons prioriteitenlijstje. Zowel zakelijk als privé. Een goed (video) intercomsysteem verhoogt uw veiligheid en privacy en maakt het leven ook nog een stukje makkelijker.
Intercomsystemen stellen u in staat om vanuit een gewenste plek in uw woning of gebouw contact te maken met bezoekers die zich voor de ingang van uw terrein, gebouw of woning bevinden.
Met een (video) intercomsysteem heeft u maximale privacy en kunt u veilig bepalen of u het bezoek wilt toelaten door de toegangsdeur op afstand (met het systeem) te openen.
Intercomsystemen zijn er met spreek/luister mogelijkheden eventueel aangevuld met beeld (video).
Onze intercomoplossingen lenen zich voor zowel kleine als hele grote projecten. Van afdeling tot kantoorgebouw, van eengezinswoning tot appartementencomplex en ook voor hotels hebben wij geschikte oplossingen.
Voor extra comfort stellen wij de systemen zo samen, dat alles met elkaar kan communiceren. Van huisautomatisering of kantoorautomatisering (domotica) tot camera's, toegangscontrole en beveiligingssystemen.

Eureka Elektrotechniek heeft speciale beveiligingsspecialisten die voor toepassing en behoefte een passende (video) intercomoplossing kunnen ontwerpen, installeren en onderhouden.
Voor ieder type toepassing van eengezinswoning tot appartementencomplex en van kantoorgebouw tot hotel hebben wij geschikte intercomsysteem oplossingen.

 

 

 

 

 

 

 

                                            

                                                 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

    Een intercomsysteem voor thuisgebruik met verlichting in het toetsenpaneel 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?