U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Elektrotechnisch Installatie Bureau Eureka gaat sinds 1 juli 2017 verder onder de naam Eureka Elektrotechniek. Makkelijker te onthouden en uit te spreken.

Voorzien van nieuwe naam en nieuw logo voorzien wij u graag van onze diensten op onze oude manier. Met service die u van ons bent gewend!

 

 

 

 

Eureka Elektrotechniek realiseert en beheert al sinds 2001 elektrotechnische installaties zowel voor de industriële, de particuliere en de agrarische sector in Barendrecht en omstreken en is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met elektriciteit en elektrische installaties.

 

Denk hierbij aan het vervangen van de groepenkast, lichtpunten verplaatsen, stopcontacten toevoegen, verwijderen en verplaatsen. In principe is bijna niets onmogelijk.

 

Ook op plaatsen waar nog geen elektriciteit beschikbaar is kan het worden aangelegd. Handig, wanneer u de zolder wilt gaan gebruiken als studieruimte, of de schuur ombouwt als werkplaats.

 

Ook voor specifiekere doeleinden in en om het huis kunt u Eureka Elektrotechniek inschakelen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van alarminstallaties, data- en telecomnetwerken, toegangstechnieken (intercomsystemen, camera’s, geautomatiseerde poorten), brandalarmen, domotica (het automatiseren van handmatig gestuurde systemen) en aansluitpunten voor uw elektrische auto. Tevens bouwen wij  zuurkasten en plaatsen en onderhouden wij luchtbehandelingskasten.

 

Eureka Elektrotechniek biedt u een compleet pakket. Klikt u maar eens op de items onder het kopje diensten. Hier vindt u meer informatie over de verschillende disciplines die we aanbieden. 

 

U kunt er van op aan dat u een service van hoge kwaliteit ontvangt met veel aandacht voor detail.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?